Pikap Fonograf Araba Koku Difüzör Araba Hava Spreyi İle 3 adet Değiştirin Aromaterapi Levha Plak Çalar Araba Parfüm Cli

₺42.21 ₺67.04
SKU: s140820

Araç için Araba Koku Difüzörü Retro Benzersiz Hava Spreyi

Boyutu: yaklaşık 5.6 * 5.5 * 4 cm/2.2*2.1*1.6 inç

Adı: Araba Koku Difüzör

3. Üç Seçenek: Ruh halinize ve araba müziği tarzınıza göre değiştirilebilen uzun ömürlü ve taze bir koku ile bir kaydın şeklini değiştirebilen 3 farklı aroma difüzörü sağlayın.Toplam altı parça.

4. Retro Tasarım: Altın kafa, dokulu taban, vinil plak, sizi plak çalar çağına geri götürür.Yüksek kaliteli parçalar kullanım sırasında düşmeyecek, böylece sürüş güvenliğinizi sağlayacaktır.

Özellikler: 1. Benzersiz Tasarım: Koku getirmek için klima rüzgarı ile dönebilen güzel bir retro plak çalar şeklindeki araba hava çıkışı koku klipsi.

Malzeme: ABS ve alüminyum alaşım

Ambalaj Listesi:

5. İyi Avantajlar: Uçucu yağlar güvenli ve zararsızdır, sadece size rahat ve konforlu bir iç mekan atmosferi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sizin ve ailenizin sağlığı için de iyidir.

1 x Araba Koku Difüzör

3 x Aromaterapi Sayfası

2. Hafif: Plak çaların aroma klibi sadece yaklaşık 2.2*2.1 *1.6 inç /5.6*5.5*4cm), küçük ve sevimli.Kaymaz yumuşak klips arabanıza zarar vermez.

Özellikler:

review images
Anonymous - 2023-01-04

Göz kırpıyorum.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Ürün Genişliği: 5.5cm
  • Malzeme Türü: Plastik + Alaşım
  • Model Adı: Araba Kokusu Fonografı
  • İçin uygun: araba evrensel
  • Boyut: about 5.6*5.5*4cm/2.2*2.1*1.6inch
  • Ürün Yüksekliği: 4cm
  • Koku: limon
  • Malzeme: ABS ve Alüminyum alaşım
  • Ürün Ağırlığı: 60g
  • Ürün Uzunluğu: 5.6cm
  • özellik: Araba Koku Difüzörü
  • Öğe Türü: Oda Spreyi
  • isim: Araba Koku Difüzörü
  • Tip: Benzersiz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Hacmi: Araba Koku Difüzörü
  • Şekil: diğer

Etiketler: araba parfümü mi, kelepçe vinil gramofon, araba spreyi baba yaga, fienne araba hava spreyi, aroma f su bazlı difüzör, harry araba spreyi, hava spreyi parlaklık otomatik, parvan parfüm, kia difüzör, tanımsız pantolon.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

c: evet, lütfen bizimle iletişime geçin ve neye ihtiyacınız olduğunu bize bildirin , gereksinimlerinizi karşılayabiliyorsak bir teklif vereceğiz. 4. şeffaf filmi ürünün arkasından yavaşça soyun, yapıştırırken ortasını yapıştırın ve ardından sola ve sağa düzleştirin, ardından şeffaf filmin yüzeyini yavaşça yırtın.güzel. resim ekranı: malzeme: pvc.yol açın:

paket şunlardır: 1 takım - silikon malzeme dayanıklı, tekrar kullanılabilir ve esnektir, bu da çekme veya sıkışmadan hemen sonra yeniden kullanılabilir. boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar pürüzsüz ve düzdür, düzensiz bir kusur görünmez. -güzel bir kartpostal

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

öğe türü:metal kesme ölür stencil durum: %100 % yepyeni ve sevimli malzeme: karbon çelik renk: gümüş boyutu: resim olarak dönüşüm: 1 cm=0.39 inç / 1 inç=2.54 cm paket şunlardır: 1 takım x metal kesme ölür stencil not: 1.yeni kalıplar özelleştirilmiş hizmet sağlayabiliriz, sadece bizim için fotoğraf ve boyut sağlamanız gerekir 2.parsel aldığınızda ürünlerin kırık veya eksik

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

* tüm dünyadaki müşterilerimize hızlı ve hassas bir şekilde mal teslim etmek küçük karlar ama hızlı ciro garantili kalite daha fazlasına ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin size daha iyi hizmet vermek için fiyatı ayarlayacağız 2. siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 2: ürünün kalitesi bir dizi sertifikaya ulaştı 7.

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime