CNC MTB Dağ Bisikleti Çamurluk Yol Bisikleti Çamurluklar Ön Arka Evrensel Bisiklet Çamurluklar 20/ 26/ 27.5/29 1 Takım

₺240.29 ₺300.27
SKU: s101268

Fonksiyon: MTB çamurluklar çamur spreyini etkili bir şekilde engelleyebilir ve ön çatalın ve arka çerçevenin kirlenmesini önleyebilir.

Malzeme: CNC dağ bisikleti çamurluk Termoplastik Reçine yapılır(PP), dayanıklılık için yeterince sağlam yanı sıra esnek için fit.

Uyumluluk: Bu MTB çamurluklar SADECE disk fren sistemini uygulayan dağ bisikleti(AM), Freeride(FR), yokuş aşağı(DH) ve Enduro bisikletle uyumludur.

Paket listesi: 1 set bisiklet çamur muhafızları, 12 adet Naylon zip bağları(4mm × 170mm), 1 adet kılavuzu.

Kurulumu kolay: Bisiklet çamurluğunun delik sabit tasarımı, kaymayı önlemeyi ve çamurluk şeklini kolayca oluşturmayı amaçlar.

Pp5'ten yapılmış CNC Bisiklet Çamurluğu, ön ve arkada renkli, evrensel dağ bisikleti çamurlukları, kırılmadan kurulumu kolaydır.

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Spekülasyonlar

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Uygulanabilir pozisyon: Uygulanabilir pozisyon
  • Tarz: zombi, Şeytan, korsan, İskelet
  • Marka Adı: CNC
  • Bisiklet tipi için uygun: MTB, Yol, Katlanır, BMX, şişman bisiklet
  • Paketleme: 3 adet 1 takım

Etiketler: çamurluk 2 adet mtb, bisiklet çantası watherprof, mtb 29 12, suspenson mtb 29, elektrikli bisiklet feng, mtk bisiklet aksesuarları, xjr karbon çamurluk, voodoo bisiklet aksesuarları, tanımsız pantolon, erkek çamurluk.

İlgili Ürün

Alışveriş koleksiyonunuz için ilgili ürünü kontrol edebilirsiniz.

s: mallarınızı satabilir miyiz? 2. yüzeyin kuru ve temiz olduğundan emin olmak için macunun yerini seçin, yüzen toz ve gresin yüzeyini temizleyin. i̇ade ve iade ve yeniden gönderme 4. şeffaf filmi ürünün arkasından yavaşça soyun, yapıştırırken ortasını yapıştırın ve ardından sola ve sağa düzleştirin, ardından şeffaf filmin yüzeyini yavaşça yırtın.güzel. c:

malzeme: silikon miktar: 1 takım paket şunlardır: 1 takım boyut: uygulama.7 cm x 10.8 cm / 2.76 x 4.25 (yaklaşık.) -güzel bir kartpostal oluşturmak için mükemmeldir renk: şeffaf not: 1.manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler. -kalıp işçiliği hassastır; içi pürüzsüzdür, bu nedenle üretilen takılar

modname = ckeditör modname=ckeditör mağaza bilgilerimiz ve faturalarımız olmadan müşterilerinize doğrudan damla nakliye sunuyoruz.biz 24-48 saat içinde sipariş yollayabilirsiniz.ürün listemizdeki tüm fotoğraflar satıcılarımız ve toptancılarımız tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

öğe türü:metal kesme ölür stencil durum: %100 % yepyeni ve sevimli malzeme: karbon çelik renk: gümüş boyutu: resim olarak dönüşüm: 1 cm=0.39 inç / 1 inç=2.54 cm paket şunlardır: 1 takım x metal kesme ölür stencil not: 1.yeni kalıplar özelleştirilmiş hizmet sağlayabiliriz, sadece bizim için fotoğraf ve boyut sağlamanız gerekir 2.parsel aldığınızda ürünlerin kırık veya eksik

1 adet / grup orijinal nrps10-2a nrps10-1a nrps10-3.15 a nrps10-4a nrps10-5a nrps10-6a idec devre kesiciler devre koruyucu

alıcı ipuçları * sadece en iyi tüketim mallarını üretin ve mümkün olan en yüksek kaliteyi sağlayın. hakkımızda 7. stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz. 1. dünya çapında nakli̇ye. (bazı ülkeler ve apo / fpo hariç) i̇ş kapsamı: otomatik ic, dijitalden analog devreye,

1. her ticareti dürüstlükle yapıyoruz.sunduğumuz tüm ürünler düşük fiyatla yüksek kalitededir. 2. mağazamızda işaretlenmiş tüm fiyatlar toptan eşya fiyatlarıdır ve vergi veya nakliye masraflarını içermez.numunelerin veya az miktarda ürünün fiyatları bazen yüksek volatilite içindedir.farklı son ekler, paketler veya ic markaları farklı fiyatlardadır.şüpheniz varsa bizimle iletişime